Klacht: Belastingteruggave 2015

op 14 juli 2016 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 8 maart 2016 aangifte gedaan. Op 25 juni 2016 kreeg ik bericht van mijn voorlopige teruggave. Tot op heden nog niets gestort op de rekening. Ik heb ook nog is tegelijkertijd de aangifte gedaan met mijn vrouw. Zij heeft het gewoon 1,5 maand geleden al gestort gekregen. Wanneer wordt nou het eea gestort. Dit kan toch niet zo.

Gewenste Oplossing:

als men een bericht stuurt op 25 juni verwacht ik binnen maximaal 1 week ook het geld. We zijn nu 3 weken verder en heb nog steeds niets..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AA305898