Klacht: Belastingdienst slecht bereikbaar

op 24 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer de belastingdienst vanaf december telefonisch te spreken. Iedere keer krijg ik het bericht: Al onze medewerkers zijn in gesprek. Als dit niet het geval is, is de wachttijd zeer lang (gemiddeld 15 minuten) en ALS ik dan het geluk heb iemand te spreken, en ze moeten iets uitzoeken, dan wordt de verbinding VERBROKEN. Dit laatste is 3 x voorgekomen!!! GRRRRR!!

Gewenste Oplossing:

Neem aub MEER mensen in dienst. Dit blijkt toch wel nodig te zijn. Dan doet de overheid iets aan een betere dienstverlening EN de werkeloosheid!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anjaaaaa