Klacht: Beelden rtl 8 uur journaal

op 12 september 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De beelden die er werden laten zien in het 20 uur journaal over de dieren in de slachthuizen in België waren te erg. Mijn kinderen zaten ook mee te kijken, want het is nog een normale tijd voor kinderen om wakker te zijn. Deze zitten nu huilend in de kamer, zo zit ik dus ook met tranen in mijn ogen omdat ik er zelf ook zeker niet tegen kan.

Gewenste Oplossing:

Dat zulke beelden niet op dit tijdstip worden laten zien, of gewoon helemaal niet worden laten zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MelanieBeau