Klacht: Beeld zwart tijdens bellen

op 29 april 2016 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik bel (of gebeld word) dan schiet mijn scherm op zwart en kan ik het gesprek dus niet beeindigen. Hij blijft na een gesprek ook op zwart en kom zelf met de aan uit knop niet meer in mijn tel. Ook kan ik dus nooit een keuze menu doorlopen want tijdens bellen met zwart beeld kan ik geen keuze maken :). Lichte aanraking op beeld werkt niet. De Onn knop indrukken ook niet. Al diverse instellingen geprobeerd /gewijzigd. HELP!

Gewenste Oplossing:

Als ik een gesprek zelf normaal kan beeindigen zonder mijn toestel hoef uit te zetten ( batterij eruit halen!) en als ik normaal een bedrijf kan bellen en een keuze menu kan doorlopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sharonkaya