Klacht: Beeld valt uit na aanzetten of na veranderen kanaal

op 30 september 2017 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn toestel is 2 maanden oud, dus nog in garantie. Bij het aanzetten valt hij soms onmiddellijk uit, ook bij het veranderen van kanaal. Probleem is dat hij het niet altijd heeft zodat ik niemand kan laten komen van Van den Borre, de winkel waar ik hem kocht, en als ze hem mee nemen, zit ik zonder tv (als ze hem meenemen wat de service van Van den Borre Mortsel is niet meer wat het geweest is).

Gewenste Oplossing:

Als ik hem kan aanzetten en van kanaal veranderen zonder dat hij uitvalt. Om hem opnieuw in gang te krijgen moet ik iedere keer de digibox resetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid Heylen