Klacht: Bedrijf telefonisch niet bereikbaat

op 11 september 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan niet reserveren met mijn hotelkamerveiling voucher dus wil telefonisch om uitleg en hulp vragen inmiddels voor de derde keer telefonisch geprobeerd contact te krijgen 1e keer 30 min in de wacht, 2e keer 40 minuten in de wacht en vandaag 50 minuten en nog geen contact op vragenformulier wordt niet gereageerd schandalig

Gewenste Oplossing:

Per direct teruggebeld of gemaild worden waardebon ID 1339116

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman19500000