Klacht: bedrijf niet bereikbaar en geen levering

op 28 februari 2017 over Stickeroe in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde naamstickers en betaalde deze ook. Normaal is de levertijd 3 dagen. Ik wacht nu al bijna 3 weken en ontving nog niets. Ook geen mededeling dat bestelling werd verzonden. Stuurde al 2 mails maar krijg geen antwoord. Probeerde te telefoneren maar steeds bezettoon.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn bestelling ontvangen. Het is nl een geboortecadeau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stickeroe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stickeroe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Myriam Nijskens