Klacht: Bedriegers expeditie robinson

op 14 september 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al een paar keer gebeld om die 5000 euro te winnen, maar ze zeggen als ik achter elkaar bel dat ik eerst de 3e beller ben, dan weer de 3e beller en dan de 2e beller dan de 8e beller en dan weer de 5e. Dus ze bedriegen mij gewoon van mijn geld

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ninaij