Klacht: Bedonderd door Noord Nederland Online

op 18 juli 2018 over Noord Nederland Online in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Out of the blue wordt ik benaderd of ik beter vindbaar wil worden op google. Natuurlijk wil ik dat. Ik was juist net opzoek naar manier op dit te verbeteren. Afspraak gemaakt. Een wel bespraakte man legt alles uit. Hij doet me een scherp aanbod. Geen eenmalige opzetkosten a 3899 euro, maar alleen maandelijkse kosten beginnend bij 129 (ex btw) per maand.100% garantie dat ik deze investering binnen no-time terug verdien.
Nu 7 maanden later maak ik de balans op. Het resultaat is 0. Totaal geen conversie. Ik ben helemaal niet beter vindbaar. Ze laten me zien dat er meer dan 5000 mensen op de landingspagina’s zijn geweest (waar ik geen beheer over heb). Ik eis totale inzage in de cijfers. Dit wordt geweigerd. Ik vraag wat het vervolg plan is. Elke keer hetzelfde verhaal. We passen de campagnes aan. Wat dit precies inhoud blijft een raadsel.

Andere mensen kunnen mij benaderen op 038-2022662. Ik pak deze lui graag aan met meer gedupeerden.

Gewenste Oplossing:

Al het reeds betaalde geld terug en contract per direct ontbinden.

Alle klachten die gemeld zijn door DutchDJ