Klacht: Bbq hoes

op 23 mei 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb een bbq hoes besteld, op 7 april. Ook gelijk betaald. Zou met 14 dagen binnen zijn. Nu 23 mei en niks ontvangen. Alleen wel een vraag of ik er blij mee ben..???14 en 18 mei bericht gestuurd waar het blijft. Niet 1 reactie terug ontvangen. Liefst nu ook mijn geld terug ipv die goedkope zooi wat ik hier lees. Wat een oplichtersbende hier.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nooitmeerbestellenhier