Klacht: Barst in scherm, zonder vallen en met alle mogelijke bescherming

op 04 februari 2014 over HTC in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vier maanden geleden een HTC one aangeschaft via de Mediamarkt. Na deze vier maanden is er zonder dat er iets bijzonders met de telefoon is gebeurd, een barst in het scherm ontstaan. De barst moet ontstaan zijn in mijn broekzak, aangezien ik mijn telefoon in mijn zak stopte, even later eruit haalde en waarbij ik zag een barst in mijn scherm te hebben. Ik heb bijna alle mogelijke bescherming voor de telefoon (hoesje, screen protector), en dus toch nog schade. Verder heb ik geen “strakke broekzakken”, ben ik er niet op gaan zitten, of heb ik mij niet gestoten zoals HTC vermeld. HTC geeft aan dit soort schade nooit onder garantie te repareren, en geven aan dat ik de reparatie zelf moet betalen (200 (!?!) euro). Ongehoord voor zo’n dure telefoon en zeer slechte service.

Gewenste Oplossing:

Kosteloze reparatie van het scherm.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TBrug