Klacht: barista versie soyamelk

op 15 september 2018 over Atelier Yori in de categorie Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de barista versie soya melk gekocht omdat ik geen gewone melk gebruik maar wel graag schuim op mijn koffie drink.
Echter de smaak van dit produkt is niet vergelijkbaar met de ander soya melk en de inhoud van het pak is erg snel bedorven, ik kan nu 34 pak melk weggooien. Ik ben benieuwd wat de reden kan zijn en of u een suggestie kan geven voor beter gebruik.

Gewenste Oplossing:

Als dit probleem serieus wordt opgepakt en doorgegeven wordt aan de fabrikanten ik misschien tips kan krijgen om dit produkt beter of nogmaals te proberen. Het zou vriendelijk zijn als ik een gratis nieuw pak ontvang om de tips uit t proberen.Ik zou graag tevreden willen zijn over dit produkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atelier Yori

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atelier Yori nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door luciennedezeeuw.online@gmail.com