Klacht: BAR SLECHTE DIENSTVERLENING!!!!

op 06 juni 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Telefoon zou opgehaald worden voor reparatie door de firma Dynalogic…. dit is middels mijn 2e afspraak en wederom zijn ze niet op komen dagen. wanneer je een mail stuurt krijg je GEEN reply denk je dynalogics te bellen wens ik u succes ik heb namelijk ruim een half uur in de wacht gehangen waarbij ik tot grote frustratie de lijn heb verbroken.
niet alleen hier plaats ik mijn klacht ook zal de firma Geeksquad op de hoogte worden gesteld.

Gewenste Oplossing:

als de firma dynalogics zijn afspraken nakomt en zijn dienstverlening op orde stelt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dynalogic nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Dynalogic

Heeft op 18 juli 2017 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Spaan,

Bedankt voor uw bericht. Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak! Vanwege drukte hebben we hier nog niet op kunnen reageren. Wilt u de klacht alsnog in behandeling laten nemen, dan kunt u dit via deze link indienen: http://bit.ly/292xiLZ .

Bedankt voor uw begrip,

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door svenspaan