Klacht: Ballon knapt in gezicht/oog

op 19 augustus 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was een hartjesballon aan het opblazen, en die is toen in mijn oog geknapt, ik heb ontzettend veel pijn gehad, traanogen wazig zien. Ben er zelfs mee naar de dokter geweest. Gelukkig niets beschadigd.
Maar het was heel erg vevervelend en heb nu nog steeds last van me oog

Gewenste Oplossing:

Dat dit niet meer gebeurd bij anderen. Dus sterkere ballonnen maken of de ballonnen uit het assortiment halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Menski