Klacht: bagagekoffer controle niet juist

op 16 augustus 2016 over Wizzair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het inchecken in Katowice werd mij verteld 43,30 euro te moeten bijbetalen, omdat de koffer niet voldeed aan de juiste afmetingen. De koffer van mijn vrouw kreeg een sticker dat hij wel voldeed. (S)
Bij het instappen, kreeg mijn vrouw te horen dat haar koffer toch niet voldeed en moesten we nogmaals 43,30 euro betalen, anders konden we niet mee. Ik heb de koffers in de Wizz-air mal gecontroleerd en de wieltjes kunnen niet in de maal maar de koffer past wel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het geld van mijn vrouw wordt teruggestort, omdat zij de dupe is van willekeur bij het beoordelen van de afmetingen. Tevens moet duidelijkheid komen over de juiste afmeting is dit inclusief wielen en handvat?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wizzair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wizzair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr. Wylenzek