Klacht: bagage beschadigd

op 25 augustus 2016 over Emirates in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aankomst in Nederland was mijn koffer beschadigd. Afhandeling van de schade verloopt via Swissport, Swissport heeft daarvoor dolfi1920 in de arm genomen, maar wanneer je een email gestuurd hebt ( het telefoonnummer wat gegeven is wordt niet beantwoord) krijg je geen antwoord. Hoe krijg ik info over de afhandeling van de schade???
Wanneer je mail naar swissport stuurt krijg je mail terug dat hun postvak in vol zit. Dolfi antwoordt ook niet?????

Gewenste Oplossing:

wanneer ik in ieder geval iets te horen krijg. Klacht is al meer dan twee weken geleden gemeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Emirates over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jgwelters