Klacht: Bacon in mijn broodje

op 26 september 2017 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag 26 september 2017 langs geweest in burgerking op de A13 richting Rotterdam. Ik reed op de mac drive en bestelde rond de 19:00uur hamburger playn, doubble Whopper menu en een extra losse broodjes doubble Whopper. Mijn geloof is moslim en ik kreeg in 1 van de Whopper broodje met een grote stuk bacon erin. En normaal eet ik altijd burgerking maar door mijn geloof eet en mag ik geen bacon. En ik vind dit op dit moment heel erg dat dit mij is overkomen. Door deze situatie ga ik zeker een rechtszaak indienen omdat ik het heel erg vervelend vond dat dit mij is overkomen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat burgerking team het met mij goed gaat maken zodat ik geen rechtszaak ga beginnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arif@edufa.nl