Klacht: Bacardi carta blanca minder sterk dan normaal.

op 13 augustus 2017 over Bacardi in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist een fles bacardi geopend die ik vandaag in Italie heb gekocht. Zodra ik de fles geopend had merkte ik al gelijk dat er iets vreemds aan de hand was. Normaal gesproken is de geur van de bacardi heel kenmerkend na het openen van de fles. Nadat ik een glas had ingeschonken merkte ik dat de smaak wel hetzelfde was, maar een stuk lichter dan normaal. Het lijkt erop alsof het alcoholpercentage een stuk lager is dan 37,5%.

Ik hoop dat u mij hier verder mee kan helpen.
Het gestempelde nummer op de achterkant van de fles (mogelijk het batchnummer) is: L17081ZG100 2146
Ik heb de aankoopbon ook nog bewaard toevallig.

Met vriendelijke groet,
Desmond Felling

Gewenste Oplossing:

Zodra jullie met een gepaste oplossing komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bacardi over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht DesmondFelling

11 maanden geleden - Al wat gehoord van Bacardi ?

Alle klachten die gemeld zijn door DesmondFelling