Klacht: Automonteur repareert auto niet goed en beschadigd vervolgens de auto tijdens een testrit

op 06 oktober 2017 over Doe Het Zelf Garage in de categorie Garagebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De versnellingsbak was niet goed gerepareerd waardoor ik de eerstvolgende dag meteen weer terug kon naar de garage. Toen wilde Toon een ritje gaan rijden om te kijken of het probleem verholpen was. Helaas reed hij als een malle door de bochten waardoor het krat dat op de achterbank met de oude versnellingsbak ( wat hij daar zelf geplaatst had) de binnenkant van mijn deur beschadigde. Toen ik vroeg hoe we dit konden oplossen gaf hij direct aan dat het allemaal niet zijn probleem was. Hij kon mij ook op geen enkele manier tegemoet komen in de schade die hij veroorzaakte aan mijn auto. Nu weigert hij mijn aangetekende brieven en reageert nergens op. SCHANDALIGE OMGANG MET KLANTEN!

Gewenste Oplossing:

Als de schade kosteloos hersteld wordt of de schade getaxeerd wordt en uitbetaald.

Alle klachten die gemeld zijn door Selina Moussa