Klacht: Automatische afschrijvingen

op 14 juni 2016 over myquizzie in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Recent ben ik erachter gekomen dat Myquizzie automatisch een bedrag afschrijft via mijn provider Vodafone. Dit komt vanwege een vermeende dienst van Myquizzie Triva waarvoor wij ons per 27-11-2013 zouden hebben aangemeld. Het is mij volstrekt onbekend welke diensten dit bedrijf dan zou verlenen. Ik wil het bewijs ontvangen op welke wijze wij ons voor deze dienst zouden hebben aangemeld en via welke mobiele telefoon c.q. iTunes account c.q andere wijze. .

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het volledige bedrag aan mij wordt gerestitueerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over myquizzie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over myquizzie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kicky2004