Klacht: Auto voor mijn oprit

op 11 juni 2016 over Parkeren in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woon in de Parklaan op nr 42 en ben het spuugzat dat mensen denken het recht te hebben om hun auto half voor mijn oprit te zetten , kom meer in de straat controleren of maak het voor vergunninghouders dan zijn we in onze straat af van deze ellende dag in dag uit

Gewenste Oplossing:

Nu komen om te bekeuren in de straat en straat voor vergunninghouders maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parkeren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parkeren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mar durinck