Klacht: Augurk op cheeseburger ik ben allergie

op 24 juni 2016 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag bij burgerking Amsterdam eten gehaald. Via de drive ik wilde graag ren cheeseburger zonder augurk want ik ben allergie . Ik neem een hap en heb Zo een augurk in me mond mijn reactie ik spuug het gelijk uit op de grond anders ga ik dood. Komt er zo een bijdehante medewerker van burgerking ja je moet het in de prullenbak doen ik zeg ik bn allergie er voor en hij zegt nou en gewoon naar de prullenbak brenge . Sorry schandalig dit . Dus door een van jullie medewerkers ben ik bijna dood en komt er ook nog een om te zeggen dat ik het in de prullenbak moet gooien . En hem het niks uit maakte dat ik dood zou gaan schandalig dit .

Gewenste Oplossing:

0612380417 bedenken jullie maar een oplossing ik bn nog steeds van slag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edther