Klacht: Attracties gesloten Eurodisney

op 15 mei 2016 over OAD reizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via sociaal media een leuke aanbieding voor Eurodisney Parijs. Hotel was prima. Maar er stond niets over het feit dat er veel attracties in onderhoud waren ivm 25 jarig bestaan volgend jaar. Ja dan snap ik de prijs wel. Jammer dat OAD dat niet kenbaar had gemaakt. Moest het via via vernemen. Gemiste kans en ik had mij nagedacht of ik wel had willen gaan.

Gewenste Oplossing:

Een vrij kaart voor Eurodisney als alle onderhoud is gebeurd zodat mijn dochter wel in spacemountain kan en het niet doet omdat de wacht 2 uur en 45 minuten bedraagt en je het zgn met een fastpass sneller aanbod bent. En we waren met ons gezin dus 4 vrij kaarten zijn op zijn plaats.

Alle klachten die gemeld zijn door lcoefje