Klacht: Asociaale gedrag kassa medewerker

op 25 oktober 2017 over BP in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-10-2017 in de middag heb ik bij de bp in alphen aan den rijn bij de eisenhowerlaan sigaretten gehaald. Ik was aan het pinnen en dacht dat alles goed was pakte mijn sigaret en draaide me om. De medewerker sprak mij op een hoge toon aan van HOHOHO waar denken wij naar toe te gaan zonder te betalen. Ik was zo geshockt dat ik niet wist hoe ik moest reageren. Ik zei dat ik dacht dat het goed was en wou opnieuw pinnen. Weer maakte mevrouw ene opmerking terwijl ik aan het pinnen was dat ik moet betalen als ik iets koop. Ik was zo geshockt en in de war dat ik alles achterliet en even naar buitenliep. Later zag ik dat ik verkeerde pinps had gepakt. Nooit in me leven ben ik zo aangesproken door een medewerker, deze asociale medewerker( die hebben ze vaker bij bp alphen aan den rijn) hoort daar niet te werken. Mevrouw behandelde mij alsof ik een dief was voor zoveel mensen. Ook sprak ze mij op een hoge toon aan dat ik waarschijnlijk geen saldo had. Wij zijn gewend dat als een betaling met pinpas niet lukt dat dit netjes wordt aangegeven en gevraagd om het opnieuw te proberen. Nog steeds wordt ik boos als ik eraan denk.

Gewenste Oplossing:

BP moet zijn medewerkers manieren leren en trainen op gedrag! Ik wil dat bp mij hun excuses aanbied.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BP

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ebru277