Klacht: Artikel nooit ontvangen

op 12 juli 2017 over Diva By Baby in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heeft mijn zus via hun website een fopspeenkoord besteld voor de geboorte van mijn dochtertje, deze is nooit aangekomen! We hebben gebeld, gemaild en berichten gestuurd via Facebook. Ze heeft via Facebook uiteindelijk gereageerd met de uitleg dat het bij hun als geleverd stond, toen ik vroeg door wie dit dan was ontvangen en waarom ik geen track en trace heb ontvangen ( ze had het zogezegd zo verstuurd) kreeg ik als antwoord dat ze dit ging uitzoeken na een 2 tal weken weer maar eens contact opgenomen met de vraag of ze al meer informatie had en niets reactie meer gehad!
Bestelling geplaatst in augustus 2016, nu bijna een jaar verder nog steeds geen fopspeenkoord of geld terug!

Gewenste Oplossing:

Wanneer we ons geld of fopspeenkoord ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door CarolineVer