Klacht: Ariël pods lost niet op

op 14 september 2018 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een cadeautje van mijn schoonmoeder uit het buitenland is helemaal verpest door de Ariël pods het gaat er niet uit heb van alles geprobeerd vindt het echt belachelijk dat je zoveel geld uitheeft voor iets wat je kleding verpest vindt het echt erg dat mij dit moet overkomen met een cadeautje dat sentimentele waarde voor mij heeft

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn kleding niet verpesten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hananchourti