Klacht: Ariel pods

op 02 juli 2019 over Procter en Gamble in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Kruidvat heb ik een familiepak Ariel pods gekocht, maar ik heb een groot deel vd pods moeten weggooien omdat ze allemaal aan elkaar gekleeft zaten (door te grote gewicht in 1 pot?). De rest van de pods nog wel bruikbaar maar ook smerig, dus geen al te beste ervaring. Dit is niet de eerste keer geweest (wel de eerste keer dat ik er een klant over indien)

Gewenste Oplossing:

Ik zou op zijn minst een box nieuwe pods verwachten. Bij voorkeur in kleinere verpakking om te voorkomen dat het zelfde probleem ontstaat. En zou graag horen hoe PG dit gaat probleem met de familie verpakkingi gaat oplossen, aangezien ik niet de eerste ben of de laatste zal zijn met dit probleem vermoed ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Procter en Gamble

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Procter en Gamble nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fam Speelman