Klacht: ariel pods

op 14 juni 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik heb bij het kruidvat ariel pod gekocht voor de witten en bonte was toen ik op de verpakking keek van de bonte was stond er dat er bleekmiddel in zat en ik vergeleek ze met de pods van de witte was maar de in houd van de kleuren was het zelfde want het is toch zo dat bij de bonte pod paars in hoort te zitten er stond op de verpakking wel colour en chine nou als er bleekmiddel in zit verkleurt het alleen maar is het mogelijk om de goede pods te krijgen de bonte dus waar geen bleekmiddel in zit want het kost wel geld als hier geen verbetering komt klaag jullie aan bij de ombudsman en of dergelijkke

Gewenste Oplossing:

niet dus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bois7jaar