Klacht: Ariel Pod vastgesmoten in kleding.

op 26 september 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al een tijdje de Ariel Pods en heb deze klacht nu alleen met de laatste doos die ik laatst gratis bij een van de producten bij de Kruidvat heb gekregen. De Pods lossen niet goed om en raken vast gesmolten in mijn kleding, hierdoor krijg ik vlekken in men kleding ook na de 2e keer wassen en soms bijt het uit. Ik heb hier ook een foto van gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een vergoeding voor het feit dat ik nu al een aantal kledingstukken heb moeten weggooien en ik wil een nieuwe doos Pods waarmee het probleem hopelijk niet voor komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaniellaM33