Klacht: Arbeidsconflict Op Het Werk.

op 10 juli 2017 over OverheidOverig in de categorie OverheidOverig

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er Is Een Arbeidsconflict Op Het Werk Ontstaan Om Het Volgende Betreft:
Grasafvalweghalen Bij Een Bewoner Uit Een Achtertuin Uit Een Willekeurige Woonplaats Ergens Hier in Nederland En Met De Kruiwagen Afvoeren, Omdat Anders De Ondergrondse Containerbak Te Gauw Vol Wordt.
Het Gaat Hierbij Om Een Werk Activieteit Waar Geen Opdracht Voor Is Gegeven Van Het Reguliere Werk Uit, Maar Wat Er Even Tussen Door De Reguliere Werkzaamheden Er Even Tussendoor Werd Uitgevoerd, Omdat Deze Bewoner Uit Een Willekeurige Woonplaats Hier Ergens In Nederland Het Netjes Vroeg Aan De Twee Werk Lui / Werk Lieden Etc.
Wat Staat Er In Het Arbeidsrecht Op Het Gebied Van Neven Activieteiten En Neven Werkzaamheden En Werk Die Je Even Tussen Je Reguliere Werk Er even tussen Door Doet, Wat Staat Hier Dan In Het Arbeidsrecht.
En Hoe Belangrijk Is Het Arbeidsrecht In Het Algemeen.
Omdat Er Nu Een Arbeidsconflict Op Het Werk Is Ontstaan Dat Mischien Wel Voorkomen Had Kunnen Worden, Als Het Arbeidsrecht Openbaar Is En Makkelijker toegankelijk In begrijpend Nederlands.

Gewenste Oplossing:

Dat Het Arbeidsconflict Op Een Goede Manier Door Beide Partijen Wordt Opgelost Zonder Ruzie En Verdere Ontstane Conflicten Onderling, En Verder Ook Duidelijkheid Als Het Gaat Om Het Arbeidsrecht En Op Het Gebied Van Neven Actievieteiten En Neven Werkzaamheden En Werk Uitvoeren Waar Je Van Het Reguliere Werk Geen Opdracht Voor Hebt Gekregen, Maar Je Voert Deze werkzaamheid Toch Uit, Omdat Een Bewoner Uit Een Willekeurige Woonplaats Ergens In Nederland Dit aan Je Vraagt, wat Staat Hier Dan Over In Het Arbeidsrecht, En Waarom Wordt Het arbeidsrecht Dan Niet Bekend Gemaakt Op De Reguliere Arbeidsmarkt Aan Alle Werknemers, Voormannen, Voorvrouwen, Leidinggevenden, Administratiefmedewerkers, Adjunct Directeur, Directeur, P.R. / Public Relations, Managers En De Afdeling Feedback And Response Agency From The Netherlands LTD. Etc. Wat Staat Hierover In Het Arbeidsrecht En Hierover Duidelijkheid Naar Zowel De Directie Als Naar De Leidinggevenden En Voormannen En Voor Vrouwen En Aan De Werknemers Binnen Het Algemeen Kader En Overheid-Overig.
Bijvoorbaat Vriendelijke Groeten Van de Ondergetekende, Een Mannelijk Persoon Uit Een Woonplaats In Nederland.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OverheidOverig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OverheidOverig nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Meneer Erwin Leeuwerink

6 maanden geleden - Opgelost.

Reactie van de melder van de klacht Meneer Erwin Leeuwerink

6 maanden geleden - Afgesloten door melder.

Alle klachten die gemeld zijn door Meneer Erwin Leeuwerink