Klacht: appeltaart-actie

VNJ3012 op 12 januari 2016 over Vara in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn voucher bewaard tot begin januari om dan mijn appeltaart tijdens een verjaardag te consumeren. Volgens de voorwaarden liep de actie tot half januari! Tot mijn ergernis was de actie echter afgelopen. Dus lekker gemaakt met een dooie mus! Ben niet de enige! Slechte beurt VARA, doe het dan niet! Reactie van ander VARA-lid lijkt me wel wat: VARA gids opzeggen( en dat na bijna 50 jaar); kan ik elke maand een grote appeltaart kopen! Kijk voortaan wel op internet voor de programma’s!

Gewenste Oplossing:

Als ik de appeltaart alsnog krijg!

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vara

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vara nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door