Klacht: Appelcakejes smaken naar ( smeer) olie

op 19 februari 2018 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zaterdag boodschappen gedaan bij de Coop bij ons in de buurt. Ik heb hier een pak appelcakejes van Coop gekocht die naar smeerolie smaken. mijn man en ik hebben de cake direct uitgespuugd, nu dus uren later heb ik de smaak nog in mijn mond. In eerste instantie wilde ik ze terugbrengen naar de winkel, maar dan belanden deze waarschijnlijk in de vuilnisbak en ik wil en denk dat ik daar ook recht op heb dat deze cakejes worden onderzocht door een kwaliteitsdienst. Anders moeten ze terughalen uit de winkels. Het valt mij op dat ik nergens behalve hier mijn klacht kwijt kan en dat er op de site niet eens een mailadres voor klachten te vinden is

Gewenste Oplossing:

Gewoon oplossen, ik wil graag weten wat er in de cake zit wat er niet in hoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dianavanwelie