Klacht: Apc is gewoon verdwenen

op 04 juli 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn apc is gewoon verdwenen ik spreek bijna over 3 000 000 speelgeld. Ik weet dat hij de laatste keer ik mijn mobiel centrum stond die is opgeblazen geweest. Nu vind ik hem dus niet meer terug. Hij was ook volledig geüpgraded met het duurste dat ik al had. Wat kan ik hier tegen doen? Ik heb ondertussen wel een nieuwe gekocht.

Gewenste Oplossing:

Aankoop apc terug + al het geld van de verbeteringen aan mijn apc. En als het kan schadevergoeding !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hondavft1200f