Klacht: Annulering evenement en geen geld terug

op 30 september 2016 over Ticketscript in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aanstaande zaterdag zou ik naar kick the bass gaan echter werd deze afgelopen maandag geannulleerd. Erg balen natuurlijk maar wil wel mijn geld terug van de 5 gekochte kaartjes! Gelijk gemaild naar ticketscript met het verzoek om mijn geld terug te storten. Op de 1e mail heb ik netjes een reactie ontvangen dat ze contact op gingen nemen met de organisator en dat de procedure voor het terug ontvangen van het geld dan bekend zou worden. Omdat ik niets meer vernomen had nogmaals gemaild maar tot op heden geen reactie meer mogen ontvangen. Ik hoop dat ticketscript dit wel nog netjes op gaat lossen….

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ticketscript over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvanmeurs