Klacht: Annulering bestelde molino airfryer

op 30 oktober 2017 over Tameling Accountants te Alkmaar in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen,afgelopen vrijdag een molino airfryer besteld endaarna geannuleerd.Door Tommy t. Gereageerd dat e.e.a. ongedaan was gemaakt,maar recent toch een heel epistel over de gespreide betaling op mijn telefoon ontvangen.Hier snap ik niets van.Gaarne Uw reactie.Vr.Gr. P.Wessels-Buytendorp.

Gewenste Oplossing:

Gaarne een juiste anuleringsbericht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tameling Accountants te Alkmaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tameling Accountants te Alkmaar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nechri