Klacht: Annuleren sim only contract

Ellen Wissink op 16 november 2022 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin oktober een thuisabonnement en sim only met nummerbehoud aangevraagd. Al binnen een uur kreeg ik bericht dat mijn mobiele abonnement bij mijn huidige provider nog doorliep. Daarom gelijk contact opgenomen om het sim only abonnement te annuleren. Ik wil natuurlijk geen dubbele mobiele kosten betalen. Echter annuleren was op dat moment niet mogelijk…de simkaart zou ik al hebben ontvangen (aanvraag was net een uur geleden gedaan, dus de simkaart kon ik nog met geen mogelijkheid ontvangen hebben!). Volgende dag weer geprobeerd te annuleren. Gelukkig was er een vriendelijke man die dit via een omweg in het systeem van T-mobile heeft gerealiseerd. Ik heb ook een schriftelijke bevestiging van de annulering gekregen (moest hier wel weer eerst zelf om vragen na enkele dagen omdat ik deze, ondanks toezegging dat dit verstuurd zou worden, niet ontvangen had. Krijg ik op 9 november een factuur voor mijn Sim Only van € 98,85. Contact opgenomen. Nee, contract liep gewoon nog. Huh? Deze was toch geannuleerd? Zelf maar bevestiging van annulering opgestuurd. Alles werd volgens de medewerker teruggedraaid en er zou geen geld worden afgeschreven. Dus wel, op 15 november. Zelf geld gestorneerd. Krijg ik de volgende dag een e-mail dat ik het geld alsnog moet overmaken anders worden er extra kosten in rekening gebracht. Ik wil een klacht indienen bij T-mobile over de vreemde gang van zaken. Online geen formulier te vinden. Er staat wel een link naar een online onderzoeksformulier….maar die werkt niet. Klacht kan alleen per post (heel vreemd in deze moderne tijd). De klacht per post gaat op de bus.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een schriftelijke bevestiging ontvang waarin wordt aangegeven dat zij diverse interne fouten gemaakt hebben. Dat mijn abonnement inderdaad al begin oktober op mijn verzoek is geannuleerd door een medewerker en dat de rekening nooit verstuurd had mogen worden omdat mijn aanvraag ruim op tijd is geannuleerd door mij. Tevens zou het fijn zijn wanneer T-mobile een online klachtenformulier heeft. Dit voorkomt m.i. onnodige contactmomenten zodat ze zowel telefonisch als via de chat beter/sneller bereikbaar zijn. (scheelt hen ook in de kosten)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Wissink