Klacht: Anders van smaak

op 12 augustus 2017 over Lipton in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De lipton tea lemon verschilt per verpakking van smaak en uiterlijk. Ik drink al jaren deze thee en neem m zelfs mee op vakanties. Maar sinds kort ruikt de inhoud al anders als je ’n open maakt. Eerst rook je een duidelijke citroen geur en nu meer een kruidige geur. Ook als je het zakje in t water hangt wordt t water helder bruin en eerst was dat troebel donker geel. En dat kleurde langzaam naar bruin/geel. Ik vind dat erg jammer want ik kon er echt van genieten en nu is t gewoon een kopje thee. Kan dit een productie fout zijn of blijft deze thee zo?

Gewenste Oplossing:

Als de thee weer de vertrouwde geur en smaak krijgt! Lemon dus!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lipton

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lipton nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sande710