Klacht: Ander Ea account

op 30 september 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor het inloggen bij fifa 18 moet je een 6-cijferige code invullen, die naar je e-mail adres wordt verzonden. Het probleem is dat ik geen emails krijg op dat e-mail adres (ligt aan het Hotmail zelf) . Ik heb een ander ea account waar ik wel kan inloggen, maar weet niet hoe ik die kan gebruiken voor hetzelfde psn-account. Hij probeert telkens in te loggen met het actief ea account.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik kan inloggen op ps4 met mijn oude account (laurenzboens@hotmail.com ) ofdat de code naar mijn e-mail adres naar laurenzboens@hotmail.com kan verstuurd worden. laurenz_boens@hotmail.com is nu het actief acc die wellicht gekoppeld is an mijn psn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door laurenzboens@hotmail.com