Klacht: American Express Blue Card wordt niet gereäctiveerd

op 24 september 2017 over American Express in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een probleem gehad met mijn rekening door fraude van derde dat in behandeling is bij de procureur van politie. Mijn schulden die ik daarbij heb opgelopen bij American Express zijn uitbetaald maar ze weigeren mijn kaart te reäctiveren. Dus ik zou nu tot 10/2018 moeten wachten voor een nieuwe aan te vragen. Dit is ontoelaatbaar.

Gewenste Oplossing:

Reäctivatievatie van huidige kaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over American Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over American Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arcojumper