Klacht: alweer te grote tak in mn marlboro sigaretten

op 28 juli 2016 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren een trouwe marlboro roker vindt de beste sigaretten die er zijn maar de laatste tijd vindt ik te grote takken in mn sigaretten en die moet ik dan weggooien nou 1 of 2 vindt ik niet zo erg maar nu denk ik ik ga toch een klacht maken het spijt me echt heel erg maar dat komt omdat het ook best wel duur begint te worden nou ik hoop dat het in de toekomst iets beter word gr ismail

Gewenste Oplossing:

In het verleden was het prima ik rook nog steeds marlboro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door issy40