Klacht: Alles weg

op 29 januari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nou ik had alles bij elkaar gespaard aan coins op fut 14 en had Messi gekocht inform c Ronaldo en neymar maar toen deed het spel raar mijn beeld werd zwart en bij een vriend was dat laatst ook zo en hij was gehackt dus ik nu ook hij stuurde 1 uur later bijna hetzelfde als ik en hij kreeg zijn spelers terug en ik ?

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel heel erg graag neymar Messi en inform c Ronaldo terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joostvvtricht