Klacht: Allergielijkende Rapid relief

op 26 juli 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat mijn eigen op was (ander merk) de sensodyne raid relief van mijn man gepakt.
Volgende dag extreem opgezette mond en binnenzijde wangen, doof gevoel kin en onderzijde wangen. Opgezette klieren. 3 x huisarts en 1x spoedeisende hulp allerlei tabletten voor allergische reactie gehad… ondertussen na 1 week mijn eigen merk weer in huis en zienderogen verdwenen de klachten..
Toen viel pas het kwartje.
Ongelofelijk.

Gewenste Oplossing:

Geen klachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SMW