Klacht: Allergie van sensodyne total

op 17 december 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Last van vellen, scheurtjes en witte plekken aan de binnenkant van mijn lippen. Grote zere plekken , later ook aan de buitenkant , jeukend en pijnlijk. Naar de HA gegaan waar ze dachten dat het een schimmel infectie was . Maar elke ochtend hele dikke opgezette lippen , gestopt met de medicatie en een uitstrijkje laten maken van mijn mond. En ineens dacht ik dat de klachten zijn begonnen nadat ik de Sensodyne total ben gaan gebruiken ( hier voor de gewone) . Gisteren gepoetst met een andere tandpasta en vanmorgen klachtenvrij.
Graag zou ik willen weten waardoor dit komt.
Mvg Nancy

Gewenste Oplossing:

Als ik zou weten waardoor dit komt. Want de gewone sensodyne ben ik heel tevreden over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dikkelip66