Klacht: allemaal rode vlekken!

op 14 mei 2016 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klein vet vlekje in mijn nieuwe blouse (3 keer aangehad). 5 minuten laten inweken met vanish en vervolgens uitgewassen. Nu zitten er overal grote rode vlekken in!!!!! Ik had de blouse al een keer gewassen dus daar kan het niet aan liggen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Had ik maar ossengal gebruikt!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld van mijn blouse terug krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jcopier86