Klacht: Algemeen Dagblad

op 22 juni 2021 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds twee maanden te laat vanmorgen weer na 9.00 ik wordt er dood ziek van ik heb haar een paar weken geleden aan gehouden en heb het haar verteld, toen zij ze dat ze er een tweede wijk er bij had genomen dan ben je niet voor 7.00 uur bij de klant ik ben er van liefverlee klaar mee ik ga s morgens om 7.00 weg dus heb ik er geen moer aan ik zeg het anders op als er niet gouw er iets aan gedaan wor€

Gewenste Oplossing:

Als er gouw iets aan gedaan word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bram Meijer Onderhoud