Klacht: al mijn fifa 16 coins zijn weg 280 k

op 11 juli 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had via het internet 900k fifa coins bestelt heb 3 spelers gekocht had 280 k over volgende dag alles weg is dit normaal bij ea ???ik ben gewoon bestolen kunnen jullie niet zien waar mijn munten heen zijn ik ik wil graag mijn coins terug ik hoop op spoedig bericht

Gewenste Oplossing:

als ik mijn 280 .000 fia 16 coins terug heb for the ps4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pandu