Klacht: Agressieve reactie na gebruik sensodyne rapid relief!

op 13 oktober 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na enkele dagen de nieuwe tandpasta te hebben gebruikt, zwol mijn onderlip heel erg op en had ik wondjes in mijn mond! Gelijk gestopt en weer op mijn oude tandpasta overgestapt en toen zakte het na een paar dagen weer af. Toch de proef op de som genomen en weer eens met rapid relief gaan poetsen, maar gelijk kwamen de tintelingen op mijn lip weer terug en waren de symptomen weer in opkomst!
Ook kontakt opgenomen met GSK consumers, tubes, praktisch nog helemaal vol, opgestuurd. Ook moest ik een foto via de mail sturen met de serienummers die op de verpakking vermeld stonden. DIT WAS OP 11 JULI!!! Na veeeele telefoontjes met allemaal excuses, nog steeds geen bericht en geen geld voor de tubes!!!! Schandalig!!!!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug en een oprecht excuses!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.S. P