Klacht: Aften en opgezette mond

op 30 juni 2021 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De sensodyne gevoeligheid tandvlees sensibilite en gencives heeft bij mij een enorme allergische reactie veroorzaakt. Mijn hele mond en tong was bezaaid met aften . Ook waren mijn lippen opgezwollen. En pijn tot jankens toe . Helaas kwam ik er pas na enkele dagen achter dat het door de tandpasta kwam. Ik kon niet eens meer eten. Ik gebruik overigens altijd sensodyne maar niet deze soort. Haal deze a.u.b. meteen uit de roulatie. Het is een hel.

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht serieus wordt genomen en de tandpasta verboden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hayoke