Klacht: aften door Sensodyne Complete Protection

op 11 september 2016 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben allergisch voor schuimmiddelen zoals SLS en coacamideprophyl betaine. Gebruik daarom, sinds ik dit weet Zendium. Maar laatst vanwege een aanbieding Sensodyne gekocht. Ging er vanuit dat deze tandpasta voor gevoelige tanden bestemd is, dus daar zullen geen schadelijke schuimmiddelen inzitten. Helaas, barstte na een tijdje een zeer pijnlijke aftenexplosie in mijn mond los. Toen ik eens ging kijken naar de ingrediënten op de tube bleek dat er SLS in zit. Onbegrijpelijk dat in zo”n dure tandpasta die juist voor gevoelig tandvlees is bedoeld, SLS zit. In de whiteningtandpasta van Sensodyne zit cocamide, dus dat is net zo erg.

Gewenste Oplossing:

Dat de producent het schuimmiddel uit de tandpasta haalt. En het zou aardig zijn als ik mijn geld terug krijg voor de 2 tubes die ik nog heb liggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dekker_e