Klacht: afspraken niet nakomen

op 01 juli 2017 over De Roetman Den Bosch in de categorie Schoorsteentechniek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ze al één keer niet waren komen opdagen zonder afzegging, vandaag wederom niet op afspraak geweest. Schijnbaar wel aan de deur omdat er een kaartje in lag. Ze zouden tussen 10:00 uur en 12:00 uur komen. Om half 11 zie ik wel een medewerker die nog aangeeft (ze zijn nog bij een ander bezig in de wijk) zo te zullen komen. Echter horen maar niets. Ik denk om half 1 nog maar eens buiten kijken. Ligt er een kaartje in de bus met mededeling dat ze 11:20 aan de deur zijn geweest. Wij zitten al die tijd 4 meter van de bel en na telefoontje word cdoor hun beweerd dat we het wel niet geoord zullen hebben. Ik checkte de bel en die doet het gewoon.De medewerkster aan de telefoon voelt zich direct aangevallen als ik mijn verhaal doe. Niet klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Klantvriendelijkheid en afspraken nakomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Roetman Den Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Roetman Den Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ton Soetens